Stiinta & Tehnologie

#open mobile system #oms #android #ophone #lenovo

Lenovo Ophone apare iar pe internet

Terminalul cu ecran tactil de la Lenovo, Ophone, a ajuns prima data pe internet cu imagini-spion in luna decembrie a anului 2008.

De atunci specificatiile tehnice despre el au tot aparut, iar acum se zvoneste ca Lenovo ar pregati lansarea oficiala.

Specificatii tehnice

Odata cu noile imagini aparute pe internet, au inceput sa curga si cateva detalii tehnice despre Ophone. Inafara de ecranul complet tacil, se pare ca terminalul va avea o camera foto de 5 MP cu flash si autofocus.

Mai mult, Lenovo Ophone va avea suport card microSD pentru marirea spatiului de stocare. E posibil sa dispuna si de player muzical, pentru ca imaginile arata clar existenta unui difuzor extern si butoane de volum. Noul telefon mobil ruleaza sistemul de operare OMS ( Open Mobile System ), adica o versiunea a lui Google Android , va dispune de conectivitate Wi-Fi si TD-SCDMA (standardul 3G din China) si CMMB (standardul din China pentru straming TV).

Alte detalii

Terminalului i se va putea atasa tastatura separata, va putea face capturi video si nu ii lipseste conectivitatea Bluetooth, versiunea 2.0.

Momentan nu se stie daca Lenovo Ophone va fi comercializat si in Europa. Acest lucru va fi posibil daca se va produce o versiune pentru retelele GSM sau CDMA.

Data exacta a lansarii lui Lenovo Ophone este necunoscta. Se pare ca evenimentul va avea loc dupa ce un alt terminal numit Dopod G2, care ruleaza si el sistemul OMS, va fi anuntat oficial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea