Stiinta & Tehnologie

#android #google nexus one #lenovo lephone

Lenovo LePhone se va lansa in curand in China

Cei de la Lenovo vor lansa in lunile care urmeaza un nou telefon mobil care ruleaza sistemul de operare Android, iar modelul se numeste LePhone.

Lenovo LePhone are specificatii tehnice foarte asemanatoare cu terminalul Google Nexus One , caruia ii este rival in China.

Specificatii tehnice

Asemena lui Google Nexus One, smartphone-ul Lenovo LePhone dispune de un ecran sensibil la atingere AMOLED de 3,7 inch cu rezolutie WVGA de 480 x 800 pixeli. Telefonul care are tastatura qwerty completa este totusi destul de compact, avand o grosime de doar 12 mm. Totusi, aceasta tastatura QWERTY este o trasatura mai speciala doarece este detasabila. Atunci cand aceasta nu este atasata telefonului, modelul pare sa devina un dispozitiv MID (Mobile Internet Device). Chiar daca terminalul ruleaza sistemul de operare Android 2.1 , acesta este o versiune modificata si are anumite puncte in comun cu design-ul interfetei de utilizator a telefonului iPhone si posibilitatile multitasking ale WebOS-ului de la Palm.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale lui Lenovo LePhone se numara si conectivitatea ridicata care include si Wi-Fi si receptorul GPS. Pentru moment, producatorul nu a dat publicitatii si alte detalii tehnice ale smartphone-ului.

Telefonul mobil Lenovo LePhone se va lansa oficial pe piata din China in luna mai 2010 si pana la sfarsitul anului terminalul va putea fi achizitionat pe plan mondial. Pretul modelului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea