Stiinta & Tehnologie

#levono #i60 #i60s

Lenovo lanseaza terminalele i60 si i60s

Compania cunoscuta pentru producerea < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de laptopuri anunta lansare a doua noi telefoane mobile.

Din pacate modelele i60 si i60s nu se vor lansa prea curand pe piata europeana.

Lenovo i60

Candybar-ul are ecran tactil de 3 inch cu rezolutie WQVGA si suporta upgrade al memoriei interne de pana la 16 GB. Totusi, unul dintre cele mai importante lucruri despre acest model este faptul ca este un telefon dual -SIM. Terminalul este dual-band pentru retele GMS de 900 si 1800 MHz.

Reprezentatii companiei spun ca modelul are doua procesoare, cel principal de 200 MHz si cel secundar multimedia de 600 MHz. Lenovo i60 are camera de 2 MP , Bluetooth, player muzica si video cu suport pentru formate RM, RMVB, AVI, MP4 si 3GP.

Lenovo i60s
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Asemenea modelului anterior, terminalul  i60s este dual-band pentru retele GMS de 900 si 1800 MHz, are doua procesoare si camera foto de 2 MP. La capitolul multimedia terminalul vine cu acelasi suport video si audio pentru formate RM, RMVB, AVI, MP4 si 3GP.

Totusi, spre deosebire de i60, acest telefon are ecran mai mic de 2,8 inch, dar cu aceeasi rezolutie WQVGA. Producatorul nu a mentionat daca terinalele Au ">au Wi- Fi si nu se stie daca ruleaza vreun sistem de operare.

Pretul celor doua telefoane se ridica la suma de 1150 de yuani pentru modelul i60s si 1599 yuani pentru Lenovo i60.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea