Stiinta & Tehnologie

#lenovo ophone #china #android

Lenovo + Android = Ophone

Se preconizeaza ca va fi mai tare ca G1 si iPhone la un loc. Lenovo Ophone este urmatorul terminal care va rula Android.

Lenovo este o companie din China, cunoscuta pentru dezvoltarea de laptopuri si sisteme desktop.

Lenovo si telefoanele mobile

Nu este o noutate faptul ca aceasta companie de ocupa si de segmentul de telefonie mobila, aceastia fiind cunoscuti in Asia pentru produsele lor. Cel mai recent telefon mobil marca Lenovo este clamshell -ul P80.

Primele imagini cu Lenovo Ophone au aparut pe internet. Terminalul va fi realizat de compani chineza impreuna cu operatorul de telefonie mobila China Mobile . Pentru a putea functiona in retele din China, Ophone-ul are sistelul de operare Android usor modificat.

Exclusiv la chinezi

Momentan nu se stie daca Lenovo Ophone va fi comercialzat si in Europa. Acest lucru va fi posibil daca se va produce o versiune pentru retelele GSM sau CDMA. Ciudat este faptul ca o companie britanica numita O’Wonder sustine ca detine marca Ophone.

Fiind vorba de China, se prea poate ca Ophone-ul chinezesc sa fie o alta replica a originalului de la O'Wonder. Este greu de crezut ca Lenovo se vor murdari cu asemenea lucruri. Daca Ophone va deveni realitate are multe sanse sa devina un succes in China si nu numai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea