Stiinta & Tehnologie

#iphone #ipod touch #land of the lost #joc

Land Of The Lost devine joc pentru iPhone

Filmul hollywoodian Land of the Lost care se va lansa in cinematografe in data de 5 iunie va deveni joc pentru iPhone.

Compania producatoare, Blockdot, nu a anuntat daca acesta va fi compatibil si cu playerele iPod Touch .

Actiunea filmului

Rick Marshall, interpretat de Will Ferrell este un om de stiinta vizionar. El dezvolta o tehnologie cu care este convins ca poate calatori in timp.

Din pacate comunitatea stiintifica il ia in ras, dar Marshall face o ultima incercare de a dovedi ca are dreptate si se trezeste , alaturi de asistenta sa Molly si Will, proprietarul unui magazin de artificii, intr-un univers paralel.

Lumea in care au ajuns este populata de dinozauri si fiinte care mai de care mai periculoase. Cei trei trebuie sa gaseasca o modalitate de a se intoarce in prezent.

Joc pe gratis

Actiunea jocului nu este prea diferita din cea din film. Utilizatorul intra in pielea lui Rick Marshall si trebuie sa gaseasca o modalitate de a scape dintr-un templu Sleestak.

Jucatorul va trebuie sa colectioneze cristale care il vor ajuta pe Rick sa avanseze in nivel. Land of the Last are incorporate videoclipuri scurte din filmul original. Jocul poate fi descarcat gratuit din magazinul online iTunes.

land of the lost ~ trailer

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea