Stiinta & Tehnologie

# imprimanta hp #cartuse imprimanta

La TonerPro gasesti cartuse imprimanta HP potrivite pentru imprimanta ta!

Pentru ca durata de viata a unei imprimante HP sa fie cat mai mare trebuie sa urmezi anumite reguli de baza, astfel incat aceasta sa nu se deterioreze in timp. Un prim aspect de luat in calcul este achizitionarea cu atentie a unor cartuse imprimanta HP care sa fie in primul rand produse de HP si compatibile cu modelul tau de imprimanta.

 

Nu trebuie sa te lasi pacalit de anumite cartuse de imprimanta care sunt mai ieftine pentru ca ele nu sunt originale si atunci risti sa strici imprimanta cu materiale de proasta calitate.

Trebuie sa citesti cu atentie manualul de utilizare al imprimantei tale HP si sa schimbi dupa o anumita perioada de timp, nu foarte mare, cartusul.

TonerPro iti ofera cartuse imprimanta HP si diferite alte consumabile originale si perfect compatibile cu imprimanta ta!

Magazinul online TonerPro iti pune la dispozitie un portofoliu vast de produse originale pentru imprimante sau multifunctionale.

Aceste materiale sunt concepute astfel incat sa fie in conformitate cu principiile ISO, fiind confectionate dintr-un material care se poate recicla.

Fii responsabil cu mediul inconjurator si alege sa cumperi produse reciclabile!

Cand stii ca trebuie sa schimbi cartusul?

Atunci cand paginile pe care le imprimi cu tus color nu se mai vad asa de clar si sunt estompate, este un semnal ca a scazut nivelul de cerneala si trebuie sa inlocuiesti cartusul.

Ce sunt aceste cartuse originale?

Cartusele originale sunt cartuse care se produc si se furnizeaza de aceeasi firma care a fabricat un respectiv tip de imprimanta.

Cartusele originale HP sunt concepute cu un design performant si au o calitate net superioara pentru ca in spatele productiei lor stau multe ore de lucru intens pentru ca in cele din urma acestea sa imprime pentru clienti materiale calitative.

Pe de alta parte cartusele care sunt compatibile sunt produse de anumite firme terte care vand aceste produse la un pret mai mic, dar care sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi a unei imprimante sau multifunctionale.

De unde poti cumpara aceste cartuse imprimanta HP originale sau compatibile?

De la magazinul online TonerPro.ro care detine o paleta vasta de cartuse atat pentru compania HP cat si pentru diferite alte companii producatoare de imprimante si multifunctionale, precum: sagem, samsung, ibm, canon, epson etc.

Rapid si usor poti sa accesezi pe www.tonerpro.ro si sa iti alegi modelul de cartuse imprimanta HP potrivit pentru tipul tau de imprimanta HP. Produsul este livrat la domiciliu, iar costul transportului este gratuit daca comanda ta depaseste suma de 499 RON. In cazul in care comanda ta este mai mica decat suma de 499 RON si vrei sa ti se livreze in provincie, atunci transportul costa 17 RON.

Pentru Bucuresti transportul este gratuit indiferent de suma totala a comenzii tale!

Comanda acum cartusul dorit la numerele de telefon 021.348.15.19, 021.348.16.19 sau pe adresa de e-mail comenzi@tonerpro.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea