Stiinta & Tehnologie

L600V, inca un terminal 3G de la LG

Divi
zia de Comunicaţii Mobile de la LG Electronics a lansat al doilea terminal mobil LG 3G în reţeaua Vodafone. Modelul L600V este un telefon 3G de dimensiuni mici (are o grosime 18 mm şi o greutate de 95 de grame) ce oferă acces la toate serviciile Vodafone Live !. L600V aduce nou pentru categoria lui tastele speciale de langă display-ul LCD frontal care facilitează accesul la playerul Mp3 , nemaifiind necesară deschiderea telefonului.

Memoria internă de 7MB a terminalului poate fi suplimentată printr-un card extern, astfel încat utilizatorii nu mai trebuie să îşi facă griji în ceea ce priveşte spaţiul de stocare a melodiilor, fotografiilor sau a videoclipurilor. Terminalul L600V este unul multitasking, permiţand ascultarea melodiilor în timp ce se trimite un sms, se fac poze ori se butonează meniul. "Prin lansarea acestui terminal 3G, LG şi-a îndreptat atenţia către tinerii activi, iubitori de distracţie, care îşi doresc ca telefonul lor mobil să fie un gadget multifunţional.

Lansarea terminalului L600V întăreşte poziţia LG pe piaţa locală 3G, compania demonstrand că vine mereu cu produse de ultimă generaţie destinate consumatorilor pentru care tehnologia se integrează unui stil de viaţă", a declarat Han Khyu, preşedinte LG Electronics Romania. Camera video este de 1.3 megapixeli (1280 x 1024 pixeli ), playerul Mp3 suportă formate de fişiere MP3, AAC, AAC+, displayul intern este de 176 x 220 pixeli TFT, 256K culori, iar cel extern TFT 64K culori.
  •   2006-12-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii