Stiinta & Tehnologie

#agora #kogan #smartphone #android

Kogan Agora, primul terminal australian cu Android

Compania Kogan din Australia este prima care a lansat pe aceasta piata un telefon mobil care ruleaza sistemul de operare Android.

Terminalul este un smartphone, se numeste Agora si a fost anuntat oficial recent de producator.

Specificatii tehnice

Kogan Agora masoara 108 x 64 x 14,8 mm si cantareste 130 de grame. Are ecran de 2,5 inch, ecran sensibil la atingere si rezolutie de 320 x 240 pixeli, cu 262.000 de culori. Telefonul vine cu tastatura completa QWERTY.

Modelul Agora Pro vine cu receptor GPS incorporat si conectivitate Wi-Fi. Altfel, ambele terminale au functii ca One-touch Google Search si acces rapid catre  YouTube si Google Maps.

Ambele versiuni dispun de conectivitate EDGE, 3G cu HSDPA si Bluetooth 2.0 cu EDR. Terminalele au player muzical incorporat, iar Agora Pro dispune si de o camera foto modesta de 2 megapixeli.

In doua versiuni

Smarphone -ul se va vinde in doua versiuni, una numita simplu Kogan Agora si a doua fiind Kogan Agora Pro. Ambele se vor vinde deblocate, adica utilizatorul va avea posibilitatea sa instaleze diferite aplicatii.

Kogan Agora costa 299 dolari australieni adica, in jur de 192 USD, iar Kogan Agora Pro are pretul de 399 dolari australieni, aproximativ 256 USD.

Terminalul Agora sau Agora Pro poate fi achizitionat si prin comanda internationala, dar doritul va trebui sa plateasca o taxa de expediere de 30 de dolari. In plus, telefonul va ajunge la destinatie in ianuarie 2009.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea