Stiinta & Tehnologie

Klitschko Boxing, noul joc pentru telefoane mobile

Artificial Life, companie provider de retele si tehnologie 3G a anuntat lansarea jocului Klitschko Boxing pentru dispozitivele mobile.

Numit oficial, Klitschko Boxing - The Official Mobile Game , titlul ii are in rolurile principale pe fratii boxeri Klitschko, Vitali si Wladimir.

animatie 3d

Artificial Life a incercat sa imbunatateasca stilul de joc si a realizat Klitschko Boxing cu grafica 3D si a incercat sa respecte pe cat posibil infatisarea celor doua staturi Vitali si Wladimir Klitschko.

Totodata, o parte importanta a jocului a fost si miscarea personajelor, iar Artificial Life a recreat miscarile din ring ale celor doi, cat si loviturile pe care acestia le administreaza adversarilor.

"Iubim Klitschko Boxing si suntem mandri ca exista un joc cu numele nostru pe el. Artificial Life isi cunosc meseria si parteneriatul cu ei este perfect", au declarat cei doi in comunicatul de presa al companiei.

Cum se joaca?

Utilizatorii pot sa il aleaga atat pe Wladimir cat si pe Vitali in meciurile virtuale. Jucatorii vor trebui sa ii ghideze pe cei doi catre victorie. Totodata, fiecare utilizator poate sa isi antreneze boxerii in modul Quick Match Mode pentru a castiga puncte si experienta inainte de meci.

Modul de joc Career Match Mode, se poate juca dupa ce antrenamentul a luat sfarsit si boxerii trebuie sa se lupte pentru titlul de campion. "Fanii vor fii cei mai fericiti pentru ca in sfarsit vor lua parte la meciul cel mai tare Vitali impotriva lui Wladimir", au mai adaugat Vitali si Wladimir Klitschko.

Data oficial de lansare a acestui joc cat si pretul lui nu au fost inca anuntate de Artificial Life.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea