Stiinta & Tehnologie

#kia #7 ani #garantie

Kia ofera 7 ani garantie pentru orice model

kia Motors Corp. acorda incepand cu 15.06.2010 cea mai buna garantie din industria auto – 7 ani – pentru fiecare autoturism Kia comercializat in Romania, demonstrand inca o data ca brandul Kia are intr-adevar “Puterea de a surprinde”.

Consecinta directa a succesului inovativei garantii de 7 ani introdusa in premiera pe modelul fabricat in Europa – cee’d – Kia ofera acum o garantie similara de 7 ani / 150.000 de km, pentru orice model comercializat in Romania, de la Picanto la noul Sorento.

Noua garantie Kia de 7 ani se va aplica tuturor vehiculelor vandute si inregistrate dupa data de 15.06.2010, cu an de fabricatie 2010.

Noua garantie Kia de 7 ani este oferita de producator “de la bara la bara” si acopera fiecare vehicul pana la 7 ani (intreaga masina) – fara limita de km. in primii trei ani  - si pana la limita de 150.000 km – plus o garantie anti-perforare la coroziune de 7 pana la 12 ani (in functie de model).

Un mare beneficiu pentru client este faptul ca noua garantie Kia de 7 ani este transferabila catre posesorii ulteriori ai vehiculului. Cateva conditii se vor aplica acestei garantii, cum ar fi uzura normala a cauciucurilor, placutelor de frana si a altor repere care nu sunt acoperite de garantie.

Cititi mai multe pe Auto.ro

  •   2010-06-21
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina Andreea Dumitras: Nepotismul in Resurse Umane

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare