Stiinta & Tehnologie

#kia #7 ani #garantie

Kia ofera 7 ani garantie pentru orice model

kia Motors Corp. acorda incepand cu 15.06.2010 cea mai buna garantie din industria auto – 7 ani – pentru fiecare autoturism Kia comercializat in Romania, demonstrand inca o data ca brandul Kia are intr-adevar “Puterea de a surprinde”.

Consecinta directa a succesului inovativei garantii de 7 ani introdusa in premiera pe modelul fabricat in Europa – cee’d – Kia ofera acum o garantie similara de 7 ani / 150.000 de km, pentru orice model comercializat in Romania, de la Picanto la noul Sorento.

Noua garantie Kia de 7 ani se va aplica tuturor vehiculelor vandute si inregistrate dupa data de 15.06.2010, cu an de fabricatie 2010.

Noua garantie Kia de 7 ani este oferita de producator “de la bara la bara” si acopera fiecare vehicul pana la 7 ani (intreaga masina) – fara limita de km. in primii trei ani  - si pana la limita de 150.000 km – plus o garantie anti-perforare la coroziune de 7 pana la 12 ani (in functie de model).

Un mare beneficiu pentru client este faptul ca noua garantie Kia de 7 ani este transferabila catre posesorii ulteriori ai vehiculului. Cateva conditii se vor aplica acestei garantii, cum ar fi uzura normala a cauciucurilor, placutelor de frana si a altor repere care nu sunt acoperite de garantie.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea