Stiinta & Tehnologie

K810i acum si in Romania

Dupa ce a anuntat vanzarea a 4, de telefoane ™ de la lansarea modelelor K790/K800 vara trecuta, Sony Ericsson prezinta acum in Romania un nou terminal din familia Cyber-shot ™. Aducand brandul Cyber-shot™ catre o gama mai larga de utilizatori, aceste telefoane te asigura ca nu vei mai pierde nici un moment important nefotografiat.

Telefonul K810i Cyber-shot™ este un echipament performant, stralucitor, cu camera de 3,2 megapixeli, care include functia de focalizare automata si blit cu Xenon. Aplicatiile revolutionare precum Photo fix, ajuta la imbunatatirea imaginii pozelor dumneavoastra imediat dupa ce au fost realizate. Icoanele din partile laterale ale tastaturii principale se lumineaza in modul de folosire al camerei, permitand utilizatorului sa acceseze optiunile din meniul acesteia la atingerea unui singur buton.

“Utilizatorii din toata lumea isi dau seama ca cea mai buna camera digitala este cea pe care o ai la tine”, spune Steve Walker, directorul departamentului Product al Sony Ericsson. “K800i a realizat acest lucru, ajutand la pozitionarea telefonului Cyber-shot™ ca o fuziune solida dintre telefon si camera. Acum, K810i duce acest concept mai departe. El vine cu aplicatii noi, care aduc imbunatatiri importante in experienta utilizatorului si, de asemenea, prezinta acest tip de telefon pentru o noua categorie de utilizatori”.

K810i va fi pe placul celor care isi folosesc in mod curent telefonul mobil pentru a fotografia. Designul sau deosebit de atragator ii tradeaza performantele tehnice; nu numai ca este un telefon UMTS perfect pentru Picture blogging, dar este si unul dintre cele mai performante telefoane cu camera, disponibile. In modul de utilizare a camerei, blitul cu Xenon, cu functie de reducere a efectului de ochi rosii, ajuta la obtinerea unor poze excelente in conditii de luminozitate scazuta. Totodata, icoanele iluminate ale camerei permit utilizatorului sa selecteze optiunile avansate ale camerei (ca marimea pozei sau timpii de fotografiere automata) prin simpla apasare a unuia dintre butoanele asociate icoanelor. Nu este deci nevoie de navigarea prin tot meniul, riscand astfel pierderea unor momente deosebite.

Utilizatorul nu mai este nevoit sa stearga o poza realizata in conditii de luminozitate sau contrast slabe. Daca o poza are nevoie de imbunatatiri dupa ce a fost realizata, atunci functia Photo fix poate optimiza luminozitatea si contrastul imaginii la apasarea unui singur buton. Totodata, daca utilizatorul fotografiaza obiecte in miscare, functia BestPic™ ii va permite sa faca 9 poze intr-o succesiune rapida si sa o aleaga apoi pe cea mai reusita. Nu are rost sa piarda evenimente importante .

Multumita conectivitatilor variate, cu K810i Cyber-shot™ este foarte simplu sa impartasesti pozele cu ceilalti. Picture iti permite sa incarci poze in propriul blog, iar conectivitatile Bluetooth™ si USB 2.0 fac foarte simpla trimiterea lor catre prieteni sau PC.

Telefonul K810i Cyber-shot™ este un telefon compatibil UMTS 2100 (GSM 900/1800/1900) disponibil in doua culori deosebite ale carcasei: Noble Blue si Golden Ivory .


Adaugati mai mult la amintirile dumneavoastra

Odata cu aceste telefoane Cyber-shot™, sunt prezentate si doua accesorii optionale noi, create pentru ca utilizatorii sa-si gestioneze cu usurinta apelurile si pozele. Standul pentru birou CDS-65 permite utilizatorului sa transfere rapid fotografiile din telefon pe PC prin USB, sau pur si simplu sa sincronizeze datele intre cele doua, timp in care bateria telefonului se reincarca. Utilizatorul poate conecta si un handsfree pentru a se bucura de apelurile vocale in timp ce transfera imagini si muzica. Este ideal pentru acasa sau la birou si va fi disponibil incepand cu Q2 al 2007.

Destinat celor care au la ei mereu telefonul Cyber-shot™ (sau alt telefon compatibil Bluetooth™), speakerphone-ul cu BluetoothTM pentru masina HCB-120 se monteaza extrem de usor de parasolarul masinii pentru a oferi apelarea in siguranta, in regim de handsfree. Cu un ecran digital pentru afisarea apelantului, autonomie record de 24 de ore in convorbire si 450 de ore in standby, acest speakerphone este un accesoriu BluetoothTM excelent pentru K550 si K810, si e destul de compact pentru utilizarea in masina, birou sau acasa. Un senzor de miscare incorporat ajuta la citirea informatiilor afisate in conditii bune. HCB-120 va fi disponibil incepand cu Q2 al 2007.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea