Stiinta & Tehnologie

#joc pentru mobile #telefon mobil #aquaphone

Jocul AquaPhone are 1 milion de utilizatori

este jocul originar rusesc cu un succes enorm doar in aceasta tara. Aici acesta are in prezent un milion de utilizatori.

Titlul a fost lansat de compania dezvoltatoare de continut pentru dispozitivele mobile, .

De unde vine succesul?

Din spusele reprezentantilor Pixels sistemul de plata implementat de companie si numit micropayment, a facut ca acest joc sa aiba succes. Tot ei spun ca de obicei jocurile cu plata sunt ocolite nu din cauza costului lor ci din cauza procedurii de cumparare si descarcare a continutului.

Totusi, jocul AquaPhone a fost distribuit gratuit in foarte multe exemplare, acesta fiind o alta parte a succesului inregistrat de AquaPhone.

"Suntem foarte incantati sa devenim primul distibuitor din regiune cu un asemenea numar de vanzari. Aceast lucru se datoreaza si modelului de afaceri implementat in acest joc", a declarat Mihail Minakov, directorul general al companiei Dynamic Pixels .

O alta metoda de plata

O alta metoda aplicata de companie pentru succesul jocului este si stilul de plata aplicat. Chiar daca pare deplasat, Dynamic Pixels au aplicat rate pe joc, astfel jucatorul se poate bucura de AquaPhone chiar si dupa sase luni de la descarcare, fara plata integrala a jocului.

Proiectul AquaPhone a inceput in anul 2006, iar in vara lui 2008 , compania a lansat continuarea jocului original. Utilizatorul putea sa aleaga intre trei , Coral Fiesta, Shark Resort si Deep-Ocean World.

Jucatorii din Romania pot achizitiona AquaPhone de pe site-ul al producatorului unde se afla si o versiunea demonstrativa gratuita.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea