Stiinta & Tehnologie

#iphone #stylus #jet pen

Jet Pen, stylus pentru iPhone

QDOS, subsidiar al Reso Ltd este o companie care dezvolta accesorii pentru playere muzicale si telefoane mobile.

Recent acestia au anuntat lansarea primului styles dedicat dispozitivului Apple iPhone.

Bun si cu alte ecrane

Stylus -ul Jet Pen poate fi folosit si pe alte suprafete tactile. Compania spune ca materialul de la baza sylus-ului imita amprenta degetului uman, prin urmare ecranul iPhone-ului il va recunoaste ca atare.

"Am dorit sa creeam un accesoriu care sa fie unic, la fel cum este iPhone-ul 3G", a declarat Susan Lazareff, managing director in cadrul QDOS.

Alaturi de stylus, cei care il achizitioneaza vor primi si un burete de sters ecranul terminalului de amprente. Astfel de obiecte pot fi deja intalnite la terminalele Samsung sau LG.

Detalii tehnice


Stylus are o lungime de 9,8 cm (3,8 inch) si vine dotat cu un ac care ajuta la scoaterea cardului SIM din iPhone. Dopul din silicon permite atasarea stylus-ului si buretelui de dispozitivul Apple. Acesta se va insera in mufa pentru castile audio.

Jet Pen poate fi folosit si pentru iPod Touch . Vine intr-o singura culoare, argintiu, iar stylus-ul poate fi comandat direct de pe site-ul producatorului. Acesta costa 19,99 lire stermine, adica 95 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea