Stiinta & Tehnologie

Jaxtr lanseaza serviciu international de mesagerie gratuit

Acest nume nu nimic aproape nimanui, dar compania tocmai a facut un anunt care va bucura pe multi si anume lansarea unui serviciu de mesagerie gratuit.

Compania a fost lansata in luna martie a anului trecut si isi are cartierul general in Park, California. Intr-un timp foarte scurt, serviciile companiei sunt folosite la maxim, acestia avand in prezent peste 10 milioane de utilizatori in peste 220 de tari.

Apeluri gratuite

Serviciul pe care Jaxtr il " livra " utilizatorilor pana acum, era pe cat de simplu, pe atat de binevenit. Cu ajutorul PC-ul oricine putea sa isi conecteze telefonul prin Jaxtr si sa dea apeluri internationale fara plata prietenilor, familiei, etc.

Si uite asa compania si-a mai extins putin orizonturile si a facut un anunt oficial in care dadea sfoara-n tara ca ei au lansat un nou serviciu si anume de mesagerie. In plus aceasta este pe gratis. Totusi nu se stie daca exista o limita de mesaje pe zi in care utilizatorul trebuie sa se incadreze, dar si asa problema nu se termina aici.

Mesagerie gratuita in 38 de tari

Touraj Parang, co-fondatorul si -ul Jaxtr declata:" Jaxtr lasa pe oricine sa isi faca un cont grauit si sa trimita mesaje la nivel international fara nici un cost. Poti sa dai mesaje familiei si prietenilor de peste hotare chiar daca ei sunt sau nu sunt membrii Jaxtr."

Si uite aici vine problema, "oricine". Intradevar, oricine este intr-una din cele 38 de tari pe care Jaxtr le acopera, poate intradevar sa se foloseasca de acest serviciu. Dupa o scurta incursiune in "lumea Jaxtr" am descoperit ca Romania este inclusa in tarilor care pot face apeluri internationale, dar daca vrem sa dam SMS-uri nu suntem pe lista .

Tot ce va ramane de facut este sa va faceti cont pe site si sa incepeti sa va sunati rudele din tarile calde, e gratuit.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea