Stiinta & Tehnologie

#japora #black friday 2017 #black friday #Black Friday 2017 oferte #Black Friday 2017 Romania

JAPORA - Anunta startul Black Friday 2017 in noaptea de joi 16 noiembrie la ora 23:59

JAPORA - magazinul online specializat in vanzarea de ceasuri originale apartinand marcilor japoneze, va participa pentru al cincelea an consecutiv la evenimentul Black Friday, iar in ofertele din acest an se regasesc ceasuri originale incepand cu 50 lei.

• Promotia de Black Friday la JAPORA va include reduceri de pana la 70% si peste 1.000 de modele de ceasuri
• Se estimeaza ca numarul comenzilor de Black Friday 2017 il va depasi pe cel din editia trecuta cu cel putin 10%

Peste 1000 de modele de ceasuri va cuprinde promotia de anul acesta, ceasuri originale apartinand unor marci cunoscute precum Casio (G-Shock, Edifice, Pro Trek, Baby-G), Seiko, Orient, Citizen, Timex, Lorus, Hugo Boss, TW Steel, etc. Black Friday 2017 vine si cu noutati precum brandul italian de ceasuri Barrel, ce produce in general ceasuri sport cu rezistenta mare la apa si Head - ceasuri sport

Printre vedetele Black Friday de anul acesta la JAPORA, se vor regasi modelele cu Bluetooth de la marca japoneza de ceasuri Casio. Aceste modele din colectia Edifice sunt doate cu un mecanism quartz cu functii smart, precum actualizarea orei prin Bluetooth, avertizare email, cautare telefon, etc, cu afisaj clasic analogic, totul intr-o carcasa eleganta masiva metalica, unul dintre avantajele majore ale acestor modele fiind alimentarea cu energie solara, astfel incat utilizatorul nu va trebui sa isi faca probleme ca bateria se descarca si trebuie sa o schimbe sau sa o incarce.

JAPORA recomanda celor care vor sa cumpere un ceas de Black Friday, sa se aboneze din timp la newsletterul magazinului, astfel incat sa primeasca pe email din timp toate ofertele si alte detalii utile pentru aceasta promotie. Cei interesati, se pot abona la newsletter aici.

Comenzile cu valoare mai mare de 500 lei, vor beneficia de transport gratuit, iar la orice comanda va exista posibilitatea de deschidere a coletului la livrare, daca acest lucru este specificat de client in momentul lansarii comenzii.

In concluzie, cei interesati anul acesta de promotia Black Friday la ceasuri, vor avea ocazia sa gaseasca oferte de nerefuzat pe site-ul companiei: www.japora-ceasuri.ro incepand cu seara zilei de joi 16 noiembrie, ora 23:59.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea