Stiinta & Tehnologie

#profit #jaguar land rover #range rover

Jaguar Land Rover s-a intors pe profit

jaguar land rover s-a intors, in sfarsit, in zona de profit, compania inregistrand un profit, inainte de taxe, de 46 milioane de dolari pentru anul fiscal 2009-2010 , care s-a incheiat la data de 31 martie.

Constructorul auto a inregistrat cele mai bune rezultate financiare in trimestrele trei si patru ale anului financiar, perioada ce a coincis, in mod fericit, cu updatarea gamei Range Rover , prin lansarea noului Discovery, Range Rover si Range Rover Sport.

Rapoartele indica o crestere a vanzarilor cu 25% in ultimul an financiar comparativ cu cele realizate cu un an inainte. Jaguar Land Rover a produs un total de 193.982 de unitati in anul fiscal 2009-2010, comparativ cu 167.348 de autovehicule in 2008-2009.

Planurile Jaguar Land Rover includ dezvoltarea de trenuri de rulare hibride, atat pentru SUV-urile Land Rover, cat si pentru modelele Jaguar. Astfel, dupa un imprumut de 340 milioane lire sterline de la BEI, producatorul auto va lansa primul hibrid Range Rover, numit Range_e, in anul 2013, iar primul Jaguar hibrid la sfarsitul anului 2014.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea