Stiinta & Tehnologie

#iphone #ipad #android #smartphone #solutie telefon #spray telefon #spray contra apei #spray contra zgarieturilor

Iti e teama sa nu iti uzi telefonul? Iata cum il poti face impermeabil

 

O companie din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, a scos pe piata un spray care, odata aplicat pe telefoane mobile sau tablete, le transforma in dispozitive impermeabile.

Produsul contine molecule de o mie de ori mai mici decat firul de par, iar fiecare molecula este super-impermeabila, rezultatul fiind un strat protector care impiedica lichidele sa ajunga pe dispozitivul pe care a fost aplicat.

Spray-ul, denumit Impervious, poate fi cumparat de la compania cu acelasi nume, la preturi intre 29,95 si 39,95 de dolari. Poate fi aplicat pe ecranul telefonului sau tabletei, ori pe intreaga suprafata. Compania sustine ca un dispozitiv pe care a fost aplicat spray-ul rezista pana la 30 de minute la un metru sub apa, insa recomanda evitarea unei astfel de situatii.

Cumparatorii au mai multe optiuni la dispozitie, printre care un spray pentru toate tipurile de tablete si telefoane, unul special pentru iPhone si iPad si unul pentru dispozitivele cu sistem de operare Android. Aplicarea produsului pe ecran nu il protejeaza doar de lichide, ci si de zgarieturi.

Cei care doresc sa il cumpere, dar locuiesc in afara Statelor Unite ale Americii vor plati in plus in jur de 14,95 de dolari pentru transport. De asemenea, este bine de stiut faptul ca aplicarea acestui spray pe telefon sau tableta nu afecteaza garantia, deoarece este similar aplicarii unei folii protectoare. Spray-ul poate fi folosit si pentru protectia castilor sau a altor dispozitive electronice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea