Stiinta & Tehnologie

#windows 7 #windows xp #itg xpphone

ITG xpPhone, telefonul cu Windows XP, trece pe Windows 7

Telefonul mobil ITG a devenit celebru fiind printre putinele terminale capabile sa ruleze sistemul de operare Windows XP.

Totusi, recent modelul a primit o interfata de utilizator , iar producatorul tocmai a anuntat o serie de imbunatatiri destinate modelului.

Specificatii tehnice

Noua versiune a lui ITG xpPhone va fi echipata cu un ecran sensibil la atingere de 7 inch, spre deosebire de variantele cu 4,3 inch sau 4,8 inch. Sliderul isi pastreaza tastatura fizica QWERTY completa, D-Pad-ul si -ul complet. Interfata este optimizata pentru folosirea cu degetul si nu cu un stylus si se numeste "Dial-up", datorita sistemului rotativ de navigare.

Terminalul dispune de un procesor AMD Super Mobile, iar memoria de 512 MB se mareste la 2 GB. Posibilitatea de upgrade a spatiului de stocare este intre 8 si 64 GB SSD sau de la 30 la 120 GB HDD. Nici camera foto nu a fost uitata, de la senzorul modest de 1,3 MP, telefonul va avea un obiectiv capabil de 5 MP. Totusi, dispozitivul vine cu o serie de porturi, VGA, USB, earphone, microfon, conector dock si slot SIM. La capitolul conectivitate, xpPhone se prezinta foarte bine, acesta dispunand de Wi-Fi, modem 3G cu HSDPA/HSUPA, Bluetooth, GPS si WiMax optional.

Alte detalii

Terminalul masoara 158 x 75 x 16 mm, un model compact pentru arsenalul de specificatii pe care le poseda. Modelul vine cu un acumulator care rezista pana la cinci ore de convorbiri si pana la cinci zile in modul stand-by, iar producatorul a facut si un upgrade al sistemului de operare, telefonul fiind acum capabil sa ruleze Windows 7.

ITG xpPhone este disponibil in trei variante de culori, alb, rosu si negru . Din pacate, reprezentantii companiei producatoare nu au dat publicitatii data lansarii pe piata a modelului, iar pretul unui telefon variaza de la 500 USD la 700 USD, in functie de varianta aleasa de utilizator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea