Stiinta & Tehnologie

#pick-up #duster #dacia

Ipoteze: Dacia Duster Pick-up, un posibil urmas al Papucului 4x4

Un designer asiatic si-a imaginat cum ar arata Duster in versiune pick-up. Daca ar fi produs, acest model ar putea sta la baza urmasului cunoscutului Papuc 4x4.

Lansarea noului Dacia Duster a atras interesul presei internationale de profil, jurnalistii auto straini incercand sa afle cat mai multe detalii despre cel mai accesibil SUV din lume, asa cum l-au numit oficialii World Records Academy. Mai mult, acestia au mers si mai departe, incercand sa isi imagineze care sunt versiunile de caroserie la care s-ar preta designul noului model creat de uzina de la Mioveni.

Theophilus Chin, un malaezian specializat in modificarea virtuala a modelelor auto, a trecut Dacia Duster la un nivel urmator, combinand liniile modelului romanesc cu cele ale lui Logan Pick-Up pentru a dezvolta, la nivel de desen deocamdata, un Duster in versiune pick-up. Desi pare un simplu exercitiu, "lucrarea" asiaticului ar putea avea un sambure de adevar, in conditiile in care Dacia s-ar hotari sa dezvolte un urmas al celebrului Papuc 4x4. In plus, chiar daca modelul virtual imaginat de Theophilus Chin este dezvoltat in format cu doua locuri, dimensiunile lui Duster ar putea sta la baza constructiei unui model pick-up cu patru locuri, primul din noua gama Dacia de acest tip.

Pe de alta parte, oficialii Dacia au anuntat astazi ca noul Duster va fi prezentat in cadru oficial in Romania in 18 martie, la evenimentul de lansare urmand sa fie prezent si multiplul campion mondial de Formula 1 Alain Prost . Francezul a pilotat versiunea de competitie a lui Duster pregatita de Renault pentru competitia hibernala franceza Trophee Andros .

Cititi mai multe pe Automarket.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea