Stiinta & Tehnologie

#epson #android #iphone

iPhone-urile si telefoanele Android cu tehnologia Epson

Seiko Epson Corporation anunta disponibilitatea globala a platformei de dezvoltare open-source, ESC/P-R, conceputa pentru designerii de produs care vor sa dezvolte aplicatii de printare pentru dispozitivele mobile.

Cu ajutorul platformei, dezvoltatorii de la nivel mondial pot accesa majoritatea imprimantelor Epson doar cu un singur driver.

Aplicatie pentru iPhone si mobile cu Android


Platforma ESC/P-R a fost folosita pentru dezvoltarea aplicatiilor de listare pentru iPhone, iPod Touch si pentru telefoanele care folosesc sistemul de operare Android, permitandu-le utilizatorilor sa se bucure de calitatea superioara a imaginilor pentru care imprimantele Epson sunt recunoscute.

Aplicatia "ePrint" dezvoltata de Microtech Corp si aplicatia proprietara Epson "Epson iPrint" sunt disponibile in magazinul Apple App Store, in timp ce "CyPria" dezvoltata de CyCom Technology Corp. poate fi descarcata pentru telefoanele cu Android. Toate imprimantele multifunctionale Epson cu functii Wi-Fi lansate anul acesta vor suporta aceste aplicatii.

Usor de folosit

ESC/P-R este un limbaj comun imprimantelor inkjet Epson compatibil cu toate tipurile de medii de imprimare de orice dimensiune si cu toate modurile de listare disponibile la aceste echipamente. Limbajul ESC/P-R faciliteaza conectarea diferitelor echipamente la imprimantele Epson.

Limbajul ESC/P-R a fost conceput pentru a fi usor de folosit si de intretinut, intrucat elimina necesitatea de a crea si actualiza driverele pentru fiecare model de imprimanta . ESC/P-R permite listarea rapida a imaginilor cu rezolutie mare chiar si de pe un sistem cu performante mai slabe (cu un procesor de frecventa mica) si nu necesita memorie de procesare vizuala dedicata.

  •   2010-01-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: De ce ai cumpara un smartphone? (partea a II-a)

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii