Stiinta & Tehnologie

#utilizare #defectiuni #iphone

iPhone-urile se defecteaza dupa doi ani de utilizare

ong>O declaratie surprinzatoare vine din partea celor de la SquareTrade, un distribuitor independent de garantii, care in urma unei analize au spus ca un sfert din iPhone-uri se defecteaza dupa doi ani de folosire.

Din statisticile acestora rezulta ca din totalul de terminale, un numar care este de aproximativ 25% sufera diferite accidente ca, ecran spart in urma socurilor, iar 7,5 % din cazuri reprezinta defectiuni hardware. Totusi, viata dispozitivelor Apple s-a imbunatatit fata de acum doi ani, cand cifra defectiunilor de ridica la 33%.

Totusi, nu se stie cat de adevarate sunt declaratiile deoarece raportul concluzioneaza ca "Apple a creat unul dintre cele mai solide telefoane de pe piata". Din pacate, reprezentantii companiei nu a inclus niciun detaliu cu privire la evolutia altor telefoane de pe piata pentru a sustine aceasta ipoteza.

In urma cu doi ani, aceeasi companie a prezentat alte statistici din care reiesea ca utilizatorii de iPhone au reclamat defectiuni ale telefoanelor intr-o proportie de 5,6%, fata de posesorii de BlackBerry, al caror numar s-a ridicat la 14,3%.

Compania americana Apple a lansat de curand cea de-a patra generatie de iPhone, denumita iPhone 4. Modelul va ajunge si pe piata autohtona prin operatorul de telefonie mobila Orange. Preturile pentru tara noastra nu au fost anuntate de producator, iar in prezent utilizatorii pot precomanda terminalele pe pagina oficiala a distribuitorului.
  •   2010-06-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii