Stiinta & Tehnologie

#download #beta #iphone os 4.0

iPhone OS 4.0 Beta poate sa fie descarcat

ong>Cei de la Apple au anuntat recent ca versiunea beta a sistemului de operare pentru terminalele Apple, iPhone OS 4.0 , este disponibile pentru download.

Aceasta este dedicata in special dezvoltatorilor de aplicatii pentru terminalele si dispozitivele Apple care ruleaza aceasta platforma.

iPhone 4.0 cu sapte functii speciale

Versiunea iPhone 4.0 a fost anuntata oficial de Steve Jobs in luna aprilie. Noul sistem are sapte noi functii importante, una dintre ele fiind "multitasking"-ul. Chiar daca insusi Steve Jobs a recunosc ca aceasta functie a ajuns pe iPhone tarziu, a specificat ca a fost cu motiv, aceasta fiind mult mai evoluata si nu folosi bateria telefonului in exces. Folderele au fost o alta "noua" caracterisitica, dar care nu se vor comporta in sistem de "File Manager", ci vor fi un fel de "categorii" care permit gruparea a mai multor aplicatii de acelasi fel. Numarul trei pe lista se afla e-mail-ul, care va fi de acum mult mai usor de configurat direct de pe telefon. Utilizatorii "corporate" vor dispune si de server Exchange pe telefonul lor.

Alte detalii

O alta functie pe care noul iPhone o va incorpora va fi cea de redare de iBooks. Telefonul va putea fi folosit ca un e-book reader, va avea acces la iBookStore si va veni preinstalat cu o copie gratuita a Winnie The Pooh . Gaming-ul nu a fost nici el uitat, iar viitorul iPhone vrea sa atraga si fanii Microsoft, dand acces la reteau Windows Phone 7 Xbox Live care va lasa utilizatorii sa isi invite prietenii in jocuri multiplay.

Vestea buna este ca iPhone OS 4 .0 va fi disponibil si pe telefoanele iPhone 3G si iPhone 3GS, dar anumite functii, ca cea de multitasking nu va fi compatibila. Sistemul se va lansa oficial in toamna lui 2010. Nu se stie daca OS-ul va putea fi instalat si pe modelele iPhone 2G. In Romania, s-ar putea ca nou sistem de operare sa fie distribuit de Orange, cei care au preluat in trecut gama Apple pentru piata autohtona.
  •   2010-05-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii