Stiinta & Tehnologie

iPhone + Nokia = Chinavasion CVSL-112

China da lovitura din nou, cu un terminal realizat dupa modele deja celebre pentru noi restul, CVSL-112.

De data aceasta inspiratie vine din partea celebrului Apple iPhone si a companiei finlandeze Nokia.

Detalii tehnice

Terminalul in cauza se numeste Chinavasion CVSL-112 si seamana izbitor cu un terminal Nokia. Aseamanarea cu Apple iPhone i se trage insa din interfata pentru ca asezarea icoanelor, forma si design-ul lor sunt cele intalnite la un iPhone.

Chinavasion se mandreste ca ar fii un smartphone, dar parerile raman impartite din moment ce terminalul are specificatii care l-ar incadra in segmentul de telefoane mid-range . Acesta masoara 122 x 50 x 27 mm si vine cu un ecran de 2,4 inch, sensibil la atingere, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli.

Camera foto de doar 1,3 megapixeli fara flash sau autofocus, dar cu capabilitati de inregistrare video. Totodata, terminalul mai are MP3 player si MP4 player (player video) intergrate. Nu ii lipsesc stylus -ul, conectivitatea Bluetooth cu A2DP si vine la pachet cu un card microSD de 1 GB.

Viziune chinezeasca

Dar ce face acest telefon atat de special? Faptul ca vine cu un videoproiector inclus si nu este vorba de o oferta speciala care are inclusa "la pachet" un telefon si un video proiector . Telefonul este dotat cu video-proiectorul in cauza.

Aceste poate afisa imagini pe orice suprafata de la o distanta de 1,5 metri, iar imaginea redata va avea marimi de 32 x 40 inch, adica 81 x 101 centimetrii, proiectorul avand o rezolutie de 640 x 480 pixeli.

Site-ul oficial al companiei Chinavasion spune ca modelul CVSK-112 se va lansa in curand, dar probabil acest lucru se va intampla in tara de bastina a telefonului. Sansele sunt slabe ca acesta sa ajunga si pe meleagurile europene.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea