Stiinta & Tehnologie

# iPhone 6S romania #lansare iphone 6s #iPhone 6s #iphone

iPhone 6S va fi lansat in Bucuresti, la miezul noptii

Mult-asteptatele iPhone 6S si iPhone 6S Plus, vor putea fi achizitionate incepand din aceasta noapte de Bucuresteni. Telefoanele vor fi disponibile in seara de joi spre vineri, incepand cu ora 00:00 in magazinul iSTYLE Premium Reseller din Bucuresti Mall.

Magazinul va avea in aceasta noapte program prelungit (pana la ora 03:00), special pentru acest eveniment. Clientii Bucuresti Mall vor fi primii care pot testa si cumpara noile modele iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

"Ii asteptam in noaptea de 8 spre 9 octombrie, la Bucuresti Mall, pe toți cei care sunt pasionați de gadget-uri si tehnologie. Suntem siguri ca lansarea iPhone 6S si 6S Plus este un motiv bun de a veni la magazinul iSTYLE in Bucuresti Mall, la ora 00:00, pentru a fi printre primii care se bucura de inovațiile Apple, odata cu lansarea lor in Romania", a declarat Affan Yildirim, General Manager al Anchor Grup.

Pe langa design-ul atractiv, iPhone 6S si iPhone 6S Plus aduc tehnologia de ultima generație 3D Touch, au un procesor cu 70% mai rapid decat precedentul si o camera de 12 megapixeli.

Lansate la inceputul lunii septembrie la San Francisco, iPhone 6S si iPhone 6S Plus s-au vandut in peste 13 milioane de exemplare in prima saptamana, un nou record pentru Apple.

De asemenea, cu aceasta ocazie, in incinta magazinului iSTYLE va fi amenajat un Special VIP Corner, in care sunt asteptate vedete autohtone care impartasesc aceeasi pasiune pentru tehnologie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea