Stiinta & Tehnologie

#hd #4g #iphone

iPhone 4G/HD se va distribui in 24 de milioane de unitati

S-ar putea ca zvonurile despre lansarea iPhone 4G /HD sa fie reale si pana la urma telefonul mobil de la Apple sa fie anuntat pe data de 7 iunie 2010.

Aceste informatii au fost intarite de catre analistul taiwanez Ming-Chi Kuo de la Digitimes Research, care a declarat ca Foxconn va incepe livrarea de modele Apple din iunie in doua transe . Prima va avea 4,5 milioane de unitati, iar a doua se va derula pe toata perioada lui 2010 si va avea 19,5 milioane de unitati.

Totodata, cei de la Digitimes Research au mai dezvaluit noi detalii despre telefonul mobil al americanilor. Astfel, iPhone 4G/HD va dispune de tehnologiile IPS (in-plane switching) si FFS (fringe-field switching).

Cele doua tehnologii fac parte din "programul" Apple de a imbunatati vizualizarea pe iPhone, mai ales ca terminalul va veni cu suport pentru citere de carti digitale (e-book). Astfel, tehnologia FFS va mari unghiul de vizualizare si va face mai usoara citirea de pe ecran sub lumina solara directa.

Asa cum s-a zvonit, noile telefoane Apple vor avea si o rezolutie mai ridicata si vor avea un procesor ARM Cortex A8 si un modul de memorie de 512 MB de la Samsung Electronics, care va dubla capacitatea terminalului.

Un alt detaliu pe care analistul Ming-Chi Kuo la dezvaluit este capacitatea acumulatorului. Se pare ca noul dispozitiv va avea o bateria mai mai buna, pentru ca display-ul terminalului este cu 33% mai subtire, lasand astfel loc pentru modulele bateriei, care vor fi furnizate de catre Simplo Technology and Dynapack International Technology.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea