Stiinta & Tehnologie

#conferinta #iphone 4 #apple

iPhone 4 va avea o conferinta de presa speciala

ong>Dupa numeroasele probleme pe care cel mai recent telefon mobil de la Apple le-a intampinat, compania producatoare a decis sa tina o conferinta de presa pentru a stabili anumite detalii referitoare la iPhone 4 .

Evenimentul se va desfasura in data de vineri, 16 iulie 2010, ora 20.00 (ora Romaniei). Reprezentantii companiei nu au dezvaluit care este tema conferintei, dar asa cum se asteapta toata lumea, aceasta ar putea sa fie legata de semnalul slab al modelului.

In ultima vreme Apple a trebuie sa faca fata unor valuri de plangeri legate de iPhone 4. Dupa ce actiunile companiei au scazut drastic, fanii telefonului au acuzat alte probleme, printre care formarea numerelor din agenda fara ca telefonul sa fie atins sau intreruperea convorbirilor.

Mai mult, cei de la Apple au confirmat recent ca telefonul intradevar prezinta probleme: "Dupa o serie de investigatii am observat ca formula dupa care noi calculam puterea semnalului era total gresita. Formula noastra arata, in mod eronat, cu doua 'liniute' de semnal mai mult decat ar fi trebuit. De exemplu, cateodata pe ecran apareau patru liniute atunci cand de fapt ar fi trebuit sa fie doar doua", au declarat acestia pe site-ul oficial.

Totodata, presa de specialitate speculeaza ca in cadrul evenimentului care va avea loc maine, Apple ar putea anunta oficial recall -ul modelelor afectate de receptia semanulului.
  •   2010-07-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii