Stiinta & Tehnologie

#iphone #apple #recall

iPhone 4 ar putea sa fie "rechemat in service"

ong>Daca in anii trecuti problemele prezentate de iPhone s-au rezolvat relativ usor, simplu si rapid, povestea semnalului la iPhone 4 face ravagii in companie.

Mai mult, desi nu este oficial, se presupune ca Apple va fi nevoit sa faca un recall masiv al iPhone 4. Din pacate aceasta nu este singura problema pe care compania o are. Recent, actiunile Apple au avut o scadere brusca de 4,2% in conditiile in care restul producatorilor au inregistrat cresteri.

La lista de probleme ale companiei se poate adauga si Uniunea Europeana care cere masuri antitrust. Astfel, Comisia doreste sa reglementeze anumite chestiuni legate de magazinul de aplicatii, App Store , dupa ce numeroase aplicatii au fost refuzate in magazinul virtual de catre producatorul american. In continuare, cei de la Apple nu au dat nici un semn ca ar dori remedierea problemelor semnalului si nu exista metode concrete si valabile pe un termen lung, in afara de un recall al modelelor afectate. S-ar putea totusi ca utilizatorii sa poata sa schimbe modelele actuale cu variantele de iPhone 4 albe, terminale care nu au fost inca lansate pe piata.
  •   2010-07-14
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Care sunt joburile de viitor?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii