Stiinta & Tehnologie

#aplicatie caatalog roca # produse catalog roca # catalog roca #roca #aplicatie

Intregul catalog de produse Roca, acum disponibil si intr-o noua aplicatie pentru smartphone-uri si tablete

Compania anunta in Romania si o varianta actualizata a site-ului local www.ro.roca.com, cu noi sectiuni si sfaturi utile de stil de viata

Roca lanseaza o aplicatie mobila actualizata, disponibila gratuit pentru telefoane si tablete cu sisteme de operare iOS si Android. Aplicatia include intregul catalog de obiecte sanitare, disponibil in mod obisnuit pe website-ul companiei sau in varianta fizica. Noua aplicatie Roca are un design actualizat pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si pentru a permite accesul mai usor, rapid si intuitiv la toate descrierile produselor.

Printre noile functii ale aplicatiei se numara un comparator de preturi sau posibilitatea de a crea foldere personalizate pentru a impartasi proiecte si propuneri.

 

Un nou design

Varianta actualizata a aplicatiei ofera o noua interfata pentru smartphone-uri si tablete, avand un design nou si un sistem de navigatie mai usor si mai intuitiv.

 

 

Optiuni diferite de navigatie

Noua aplicatie Roca permite accesul la intregul catalog, actualizat in permanenta, clasificat pe categorii sau colectii si cu o functie de cautare avansata. Sunt incluse toate

 

 

 

Comparator de preturi

Utilizatorul poate compara caracteristicile si functionalitatile diverselor produse pentru a le putea alege pe cele mai potrivite.

 

 

Foldere proiecte

Cu ajutorul acestei aplicatii, utilizatorii isi pot crea foldere personalizate pentru a salva produse si proiecte si pentru a le impartasi cu ceilalti.

 

Format de prezentare

Actualizarea permite vizualizarea produselor selectate intr-un format modern de prezentare, pentru o expunere mai estetica si personalizata a seturilor de produse.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit pe Android si iOS!

 

O noua versiune a site-ului Roca Romania

Roca anunta si relansarea paginii de web din Romania www.ro.roca.com, cu o interfata mai fresh si mai prietenoasa, precum si cu noi informatii de interes pentru consumatori. Sectiunea Roca Life, nou introdusa, reprezinta o sursa de inspiratie si de sfaturi utile pentru toti cei care vor sa se bucure la maxim de spatiul baii, cel mai personal din casa.

Despre Roca

Roca este o companie dedicata proiectarii, productiei si comercializarii de obiecte sanitare, mobilier de baie, gresie si faianta din ceramica ce pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Originile companiei dateaza din 1917, cand familia Roca a inceput constructia primei fabrici din Gava (Barcelona). La 100 de ani de la intemeiere, compania are 22.600 de angajaţi si 78 de fabrici, fiind prezenta in peste 170 de tari de pe cinci continente.

Pentru mai multe detalii, va rog contactati: www.ro.roca.com.

GMP PR, Roxana Poede roxana.poede@pr.gmp.ro 0742.249.279

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea