Stiinta & Tehnologie

#india #inq mini 3g #inq chat 3g

INQ Chat 3G si INQ Mini 3G se lanseaza in India

Cei de la INQ au anuntat lansarea pe piata din India a telefoanelor mobile INQ Chat 3G si INQ Mini 3G .

Cele doua modele a fost anuntate oficial in luna august 2009 si s-au lansat deja in Marea Britanie.

Specificatii tehnice


Telefonul INQ Chat 3G se aseamana cu modelul finlandez Nokia E71, avand atat o forma, cat si unele specificatii tehnice identice. Terminalul are un ecran de 2,4 inch si tastatura fizica QWERTY completa.

INQ Chat 3G mai vine dotat cu o camera foto de 3,2 MP cu autofocus, dar fara flash si receptor GPS. Modelul dispune de slot pentru card microSD, convertor USB-slot de 3,5 mm si o memorie interna modesta. Mai mult, telefonul dispune de un software special care permite acces direct la servicii ca Skype, Facebook, Windows Live Messenger sau Skype. INQ Chat 3G mai vine preincarcat cu applicatii de Twitter, push-e-mail pe Gmail si sicronizare cu iTunes.

Alte detalii

Cel de al doilea model lansat in august impreuna cu INQ Chat este terminalul INQ Mini 3G care este un candybar. Acesta are un ecran mult mai modest de 2,2 inch, dar cu aceeasi rezolutie QVGA de 320 x 420 px. Spre deosebire de INQ Chat 3G, telefonul are tastatura fizica alfanumerica si o camera foto de 2 MP, fara flash sau autofocus.

In India INQ Chat 3G si Mini 3G sunt disponibile prin operatorul de telefonie mobila Aircel. Cele doua se vor lansa printr-o campanie de amploare cu "ambasadorul companiei in India", M.S. Dhoni. Nu se stie daca cele doua telefoane vor ajunge si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea