Stiinta & Tehnologie

#facebook #aplicatie facebook #aplicatie video-chat #video-chat

Incredibil! Iata ce aplicatie va lansa Facebook

Oficialii Facebook au anuntat ca lucreaza la dezvoltarea unei aplicatii de video-chat, conform publicatiei britanice Financial Times.

Aceasta se vrea asemanatoare aplicatiei pentru fotografii Snapchat, pe care Mark Zuckerberg nu a reusit sa o achizitioneze, in ciuda eforturilor sustinute. Chiar si denumirea este asemanatoare, modulul numindu-se Slingshot.

Noua aplicatie Facebook va permite utilizatorilor distribuirea prin mesaje private a unor inregistrari video de scurta durata. Trimiterea acestora nu va avea legatura cu Facebook Messenger, ci se va realiza printr-un modul nou destinat strict distribuirii de mesaje video.

Facebook nu a anuntat o data precisa in care va lansa Slingshot, intrucat nici nu a decis inca daca o va integra in sistem. Se pare ca momentan lucreaza doar la dezvoltarea acesteia, pentru a stabili ulterior daca o va lansa sau nu pe piata.

Sursa foto: metro.us

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea