Stiinta & Tehnologie

Incarcator de telefon, Hello Kitty

Daca stam bine sa ne gandim, lumea IT inventeaza cele mai ciudate, dar poate cele mai folositoare dispozitive care pot ajuta un "geek" sa treaca de o zi, fara ca aparatele electronice sa i se descarce in mana.

Pentru restul, care nu se stie daca pot aprecia asemenea dispozitive, avem si variante ingenioase... ceva mai "aratoase". Mergand pe idea de "fetele vorbesc mult la telefon", a luat nastere incarcatorul de telefon portabil, Hello Kitty .

Hello Kitty Reloaded

Pentru cei care nu stiu Hello Kitty este unul din cele mai raspandite personaje de pe internet... sau din viata japonezilor.

Numita initial Whitey Kitty, ca una din pisicile pe care le gaseshti in cartea "Through the Looking-Glass" scrisa de Lewis Carroll, acest nume nu a prins la public devenind astfel Hello Kitty, petru ca asa le-a placut japonezilor. Ceva mai tarziu Hello Kitty a primit si un prieten, Dear Daniel, al carui nume a fost inspirat din filmul Melody de Mark Lester .

Iar pentru ca aceste personaje au avut mare succes la japonezi, de ce n-ar fi rezolvat ei problema fetelor care raman cu telefonul in "pana"? Dupa cum spuneam mai devreme, ei au inventat incarcatorul de telefon Hello Kitty.

Cum merge?

Mecanismul de functionare este foarte simplu. Ai una bucata "jucarie" Hello Kitty, in care sunt introduse doua baterii normale. Apoi vei conecta dispozitivul la telefonul tau prin intermediul unui cablu miniUSB si asa incepe incarcarea.

Da, ati reperat bine. Incarcatorul va fi bun doar acelor telefoane care au iesire miniUSB, daca nu, inventia este buna pentru cei care raman fara baterii la MP3-player. Acolo sigur ai iesirea miniUSB si iti prinde bine un Hello Kitty.

De pe net

In Europa dispozitivul nu este inca disponibil, dar exista site-uri care trimit comanda oriunde in lume, asa ca poti sa il procuri foarte usor.

Autor : Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea