Stiinta & Tehnologie

#PhotoHote #arta fotografica #bistrita fotografii

In fotografie, PhotoHotel surprinde cu oportunitati profesionale

Lumea fotografiei este extrem de placuta, insa cea mai mare provocare este legata de partea financiara. Aparatura foto costa suficient de mult incat sa descurajeze pe cei care considera ca nu sunt cu adevarat pasionati de domeniu. De cele mai multe ori, atat aparatul foto cat si calculatorul este nevoie sa fie de o calitate peste medie pentru a fotografia bine si pentru a edita fotografiile rezultate.

De aceea, oportunitatile profesionale sunt foarte greu de obtinut si acestea de multe ori vin doar daca persoana pasionata investeste o lunga perioada de timp multi bani, energie si efort.

In acest context atat de limitativ, PhotoHotel vine cu o propunere profesionala atractiva, merituoasa si foarte usor de obtinut de catre persoanele talentate, pasionate in ale fotografiei.

PhotoHotel invita curiosii sa priveasca prin obiectiv

Oportunitatea profesionala de aici se aseamana cu celelalte numai din punct de vedere al caracterului de inedit. In rest, lucrurile stau diferit: colaboratorului trebuie sa ii placa discutiile directe cu clientii pe care sa-i fotografieze ulterior, pentru ca in atributiile lui se numara si activitatea de a le propune turistilor cazati diferite sedinte foto.

Hotelul este un cadru in care fotografierea si vinderea fotografiei in maniera specifica PhotoHotel devin posibile. Iar cadrele nu au cum sa fie irosite intr-un mediu feeric si la un hotel cu multe stele, satisfactia clientilor este garantata, iar incantarea lor este la cote maxime!

Deosebit este locul in care fotograful colaborator isi desfasoara activitatea. Business-ul PhotoHotel este axat pe servicii de fotografie pentru clientii unor mari lanturi hoteliere in cateva destinatii din Grecia, cateva din Spania, cateva din Insulele Canare, dar si din Romania.

Fotografii acceptati in echipa au posibilitatea de a se versa in fotografie, de a calatori, de a cunoaste noi mentalitati si - privind strict la nivel fotografic - de a cunoaste “pe viu” feedback-ul clientilor, de a afla ceea ce isi doresc cu adevarat persoanele surprinse in fotografii si care sunt posibilitatile tehnice de obtinere a acelor dorinte in integralitate.

Partea cea mai interesanta este ca multe persoane care au inceput ca fotografi in cadrul companiei nu aveau deloc experienta in acest domeniu, ci aveau interesul si dorinta de a se dezvolta intr-o cariera ce presupune contactul permanent cu oamenii.

Putem spune ca PhotoHotel propune un stil de viata?

Analizand maniera in care prezinta indemnul la colaborare, da, se poate declara ca PhotoHotel propune un stil de viata, dincolo de orice altceva pentru persoanele interesate de o colaborare. Este o organizatie care s-a dezvoltat incepand cu 2008 de la o simpla idee si cu numai patru oameni care sa adere la ea. Acum, personalul companiei este format din sute de persoane, ceea ce inseamna ca stilul de viata propus este de interes si merita adoptat si de ceilalti.

Pentru developarea detaliilor, cei interesati pot accesa www.photohotel.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea