Stiinta & Tehnologie

Imagini si informatii despre noul Samsung i900

Se pare ca nu doar Nokia sau Sony Ericsson stiu sa scape informatii despre telefoanele lor pe internet, ci si cei de la Samsung , care pregatesc o mica surpriza.

Pare sa se instaureze, destul de repede, moda dispozitivelor mobile cu suprafata tactila, pentru ca atunci cand primele zvonuri despre modelul Samsung SGH i900 au aparut nimeni nu le credea.

Chinezii stiu...

Dar uite ca a mai trecut ceva vreme si se pare ca Samsung i900 este mai mult decat un zvon, pentru ca un web-site chinezesc, PCOnline, a demonstrat contrarul atunci cand a publicat imagini si informartii despre aceste terminal.

Se pare ca cei ce la Samsung calca incet si sigur pe urmele celor de la HTC sau Asustek, pentru ca aceleasi "miscari strategice" le-au facut si companiile de mai sus cand si-au lansat modele noi de smartphone-uri.

Noul Samsung i900 promite sa fie un telefon cu interfata tactila completa care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, adica va fi un smartphone.

Smartphone in toata regula

Dar nu va stii doar atat; masurand 112 x 56 x 13 mm terminalul va avea un ecran de 3,5 inchi cu rezolutie de 240 x 400 pixeli si 262.000 de culori, doua camere foto , una de 5 megapixeli cu autofocus si una VGA pentru teleconferinte.

Telefonul va avea GPS, iesire TV si radio FM incorporat. Va sta foarte bine la capitolul conectivitate, pe langa Bluetooth-ul de rigoare pentru transferul de date, Samsung i900 va suporta Wi-Fi si HSDPA.

Acest terminal nu a fost oficial anuntat de companie, dar cu aceste informatii date publictatii, se prea poate ca Samsung sa nu mai astepte alte invitatii.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea