ong>In timp ce cateva modele Motorola trec prin mana < a class="xirtireh" href="http://www.acasa.ro/fcc" title="fcc">FCC -ului (Federal Communications Commission), altele ajung pe internet neanuntat .

Telefonul Motorola EM326g apare in imagini oficiale, chiar daca americanii nu Au ">au anuntat nimic inca.

Specificatii tehnice

Modelul EM326g este foarte asemenator cu un model deja lansat de compania americana, telefonul Motorola EM25. Ambele terminale sunt slidere cu tastatura standard alfanumerica si fac parte din segmentul de telefoane muzicale.

In plus, la fel ca modelul mai vechi si acesta are o camera foto modesta de 1,3 megapixeli, probabil fara flash sau autofocus. Se prea poate ca alte specificatii tehnice ale lui EM25 sa se regaseasca si in acest model nou .

Printre altele

Chiar daca detaliile tehnice nu sunt inca oficial cunoscute, se poate ca Motorola EM326g sa dispuna de conectivitate Bluetooth stereo, taste dedicate player-ului muzical, slot pentru mufa standard de 3,5 mm si suport pentru card-ul microSD in cazul in care utilizatorul doreste un upgrade. +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
Alaturi de terminalul Motorola EM326g, pe internet au mai aparut si imagini cu un set de casti Bluetooth Motorola, MOTOROKR S7-HD. Atat terminalul cat si castile sunt dispoztive orietentate pe segmentul de muzica. Din pacate inca nu se stie cand vor fi anuntate oficial.
  •   2009-01-14
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii