Stiinta & Tehnologie

#lenovo ophone #china #android #imagini neoficiale

Imagini noi cu Lenovo Ophone

Rivalul iPhone de la Lenovo reapare pe internet in noi ipostaze.

Lenovo Ophone vine din China si va rula sistemul de operare Android a celor de la Google.

Specificatii tehnice


Odata cu noile imagini aparute pe internet, au inceoput sa curga si cateva detalii tehnice despre Ophone . Inafara de ecranul complet tacil, se pare ca terminalul va avea o camera foto de 5 megapixeli cu flash si autofocus.

Mai mult, Lenovo Ophone va suporta card microSD pentru marirea spatiului de stocare. E posibil sa dispuna si de player muzical , pentru ca imaginile arata clar existenta unui difuzor extern si butoane de volum.

Terminalului i se va putea atasa tastatura separata, va putea face capturi video si nu ii lipseste conectivitatea Bluetooth de versiunea 2.0.

Lenovo si telefoanele mobile

Primele imagini cu Lenovo Ophone au aparut pe internet. Terminalul va fi realizat de compani chineza impreuna cu operatorul de telefonie mobila China Mobile. Pentru a putea functiona in retele din China, Ophone-ul are sistelul de operare Android usor modificat.

Momentan nu se stie daca Lenovo Ophone va fi comercialzat si in Europa. Acest lucru va fi posibil daca se va produce o versiune pentru retelele GSM sau CDMA. Ciudat este faptul ca o companie britanica numita O’Wonder sustine ca detine marca Ophone.

Galerie foto cu imagini noi cu Lenovo Ophone

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea