Stiinta & Tehnologie

#honda #hibrid #cr-z

Imagini noi ale lui Honda CR-Z Hybrid

Inlocuitorul lui Honda CRX, hibridul CR-Z , < . comunicatedepresa.ro/a1" title="A">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a fost surprins in cadrul unui test pe un circuit. Modelul debuteaza luna viitoare pe piata din Japonia.

Odata cu noul an, hibridul japonez Honda CR-Z a aparut intr- o " title="o">o ipostaza noua pe internet. ro /de" title="de">De data aceasta vorbim de un test pe circuit al acestui model, care se vrea a fi inlocuitorul celebrului CRX. Piata din Japonia va primi noul CR - Z in luna februarie a acestui an, in timp ce europenii si americanii trebuie sa astepte ceva mai mult timp pana la lansarea versiunii destinate lor.

Dupa cum va relatam in urma cu cateva saptamani, Honda CR-Z este echipat cu un propulsor pe benzina de 1.5 litri, care furnizeaza 113 CP la 6.000 rotatii pe minut si cu un motor electric care ofera 13.4 CP la 1.500 rpm. Cele doua propulsoare ofera un cuplu motor maxim de 145 Nm la 4.800 rpm, respectiv 78 Nm la 1.000 rpm. Clientii lui CR-Z vor putea alege acest model atat alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte %u2013 premiera mondiala pentru un hibrid, cat si cu o transmisie automata de tip CVT. +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
Versiunea japoneza a lui honda cr-z hybrid are un consum mediu de carburant estimat la 4.0 litri la 100 de kilometri. Honda CR-Z este capabi de a accelera de la 0 la 100 km/ h ">h in 9.7 secunde, rezultat deloc impresionant pentru un model care pretinde a avea capacitati sportive ascunse in spatele caracterului sau ecologic.

Cititi mai multe pe Automarket.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea