Stiinta & Tehnologie

#sonim #rezistenta #temperaturi scazute #nisipi #praf #soc #samsung b2100

Imagini neoficiale cu Samsung B2100

Noul terminal de la Samsung, modelul B2100 nu a fost anuntat oficial. Din imaginile aparute pe internet, se poate observa ca telefonul se aseamana cu "fratele mai mare", Samsung B2700.

Asemenea modelului anterior, B2100 este un mobil rezistent la socuri, temperaturi joase, apa si praf.

Samsung B2100 poate mai mult

Terminalul rezista timp de 30 de minute sub apa la o adancime de 1 metru si este complet securizat la praf si nisip.

Asemenea lui Sonim XP3 Enduro , un alt telefon din aceeasi gama, Samsung-ul este destinat unei nise de utilizatori, ca cei care lucreaza in medii cu temperaturi scazute sau santiere si are certificatul de rezistenta IP57.

Modelul este un telefon tri-band pentru retelele GSM de 900, 1800 si 1900 MHz, are un ecran modest de 1,7 inch cu rezolutie de doar 120 x 160 pixeli. Camera foto este de doar 1,3 megapixeli, fara flash sau autofocus.

Specificatii tehnice


Maximul de conectivitate este EDGE, iar terminalul are suport pentru cardul microSD, adica utilizatorul poate face upgrade al spatiului de stocare. Pentru transferul de date, Samsung B2100 are Bluetooth si USB.

E posibil ca telefonul sa fie anuntat oficial in cadrului show-ului de electronice Mobile World Congress 2009 de la Barcelona. Terminalul va fi disponibil din luna martie, in trei culori, negru , verde si rosu si va costa in jur de 300 de RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea