Stiinta & Tehnologie

#nokia e75 #telefon mobil #qwerty #slider

Imagini neoficiale cu Nokia E75

Compania finlandeza Nokia pregateste inca un smartphone din seria E, modelul Nokia E75 .

Trasatura principala a acestui telefon mobil este ca E75 va avea tastatura completa QWERTY.

Doi in unu

Telefonul Nokia E75 este un terminal care la prima vedere pare un candybar. De fapt acesta este un slider care are atat tastatura standard alfanumerica, cat si tastatura QWERTY completa.

Printre specificatiile tehnice care au ajuns pe internet se numara si ecranul de 2,4 inch, conectivitate HSDPA, Wi-Fi si camera foto a telefonului de 3,2 megapixeli.

Asemanator cu un XpressMusic

Totusi, modelul Nokia E75 se asemana cu un alt telefon neanuntat oficial al companiei, modelul Nokia 5730 XpressMusic. Totusi, 5730-ul are un ecran mai mic de 2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si capacitatea de a reda 16 milioane de culori.

Terminalul acesta va functiona in retele GSM si va avea un maxim de conectivitate EDGE si nu HSDPA ca E75. Tot XpressMusic-ul va avea memorie interna de 140 de MB si posibil sa vina la pachet cu un card microSD de 8 GB, iar detaliile despre memoria interna a lui E75 nu au fost inca facute publice.

Totusi, 5730 XpressMusic are aceeasi camera foto de 3,2 megapixeli, cu lentile Carl Zeiss, autofocus si flash. In prezent nu se stie data de lansare, dar se zvoneste ca Nokia E75 va fi anunat oficial in cadrul show-ului de electonice Mobile World Congress 2009 de la Barcelona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea