Stiinta & Tehnologie

#muzica #telefon mobil #nokia 7510 xpressmusic

Imagini neoficiale cu Nokia 5710 XpressMusic

Primele imagini cu modelul Nokia 5710 XpressMusic au aparut pe internet la inceputul lui ianuarie 2009.

Daca imaginile reflecta adevarul, modelul Nokia 5710 este urmasul primului XpressMusic, Nokia 5700.

Specificatii tehnice

Din pacate detaliile despre acest terminal nu sunt prea multe. Asemenea modelului 5700, Nokia 5710 XpressMusic va avea o portiune rotabila, D-pad-ul, din care utilizatorul va putea controla player-ul muzical sau camera foto .

Este posibil ca terminalul sa fie tot un slider. Se mai presupune ca Nokia 5710 XpressMusic va avea camera foto de 3,2 megapixeli cu flash LED si autofocus. Telefonului nu ii va lipsi nici receptorul GPS.

Mai robust

In prezent nu se stiu dimensiunile acestui telefon, dar primele imagini cu modelul Nokia prezinta un terminal destul de robust. Se poate ca modelul sa fie disponibil in doua culori, negru cu rosu si negru cu albastru.

Modelul initial a aparut pe site-ul american al dezvoltatorului Nokia. Nokia 5710 XpressMusic a fost insoti de un alt terminal, un telefon entry-level, modelul Nokia 1600. In prezent, compania finlandeza nu a facut nici un anunt oficial cu privire la Nokia 5710 XpressMusic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea