Stiinta & Tehnologie

Imagini neoficiale cu Motorola V70 Retro

Imadiat dupa lansarea modelelor ZN5, si Ming A1600 si A1800, Motorola s-a pus serios pe treaba si a inceput dezvoltarea a unor modele noi.

De aceea in ultima vreme avem tot mai multe informatii referitoare la diferite modele noi de terminale Motorola. Unul dintre ele este si acesta, Motorola V70 Retro.

Originalul V70

Din pacate noile imagini aparute pe internet cu modelul V70 Retro nu impresioneaza pe nimeni, telefonul fiind nu cu mult mai rasarit decat predecesorul sau Motorola V70. Modelul initial a fost lansat in urma cu 6 www .acasa.ro/ www .acasa.ro/ani" title="ani">ani " title="ani">ani , in 2002.

Chiar daca modelul original costa 400 de dolari americani, adica un telefon foarte scumpt pentru aceea perioada, a fost un terminal primit foarte bine atat de utilizatori cat si de critici.

Noul Retro

Modelul nou pe care Motorola doreste sa-l dezvolte, e posibil sa aiba o camera foto de 5 megapixeli, asemena modelul ZN5, care are un CMOS marca Kodak. Din pacate nu se cunoasc alte speficatii tehnice, ca autofocus sau stablizator de imagine.

Tot ce se poate deduce se face din imagini. Motorola V70 Retro va fi un telefon in stil "briceag", cu tastatura standard alfanumerica, exact ca predecesorul si ecran circular. Speram doar ca noul model sa fie ceva mai avansat si sa dispuna macar de conectivitatea EDGE, cel anterior dispunand doar de GPRS clasa 8.

Totodata se prea poate ca modelul nou sa fie ceva mai subtire, spre diferenta de originalul V70 care masuta 18 mm grosime. Dar toate aceste sunt doar zvonuri. Mai mult ca sigur ca in viitor vom afla mai multe detalii despre "noul" V70.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea