Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #mobile world congress 2009 #lg arena km900

Imagini neoficiale cu LG Arena KM900

Modelul LG Arena KM900 este unul din cele mai recente terminale care vor fi prezentate in cadrul show-ului de electronice Mobile World Congress 2009 din Barcelona.

Imaginile neoficiale si cateva specificatii tehnice ale telefonului mobil ai aparut deja pe internet.

Directia Germania

Terminalul LG Arena KM900 se va lansa in prima data in Germania prin operatorul de telefonie mobila T-Mobile. Ca aspect, terminalul se aseamana cu Samsung i900 Omnia, dar spre deosebire de acesta, litera M din nume ar putea indica faptul ca acesta este un telefon dedicat muzical, M (Music).

Ca si Omnia, LG Arena KM900 este compact, avand doar 11,9 mm grosime. Totodata, terminalul va functiona atat in retele GSM cat si in cele UMTS, iar maximul de conectivitate este HSDPA.

Alte specificatii tehnice

Noul model LG are ecran sensibil la atingere cu o rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli. Telefonul mobil va dispune de o camera foto de 5 MP cu capacitatea de inregistra video in calitate DVD. Totodata, KM900 va avea si suport pentru TV mobil.
 
Telefonul va suporta o interfata de utilizatorul numita "S-Class" 3D, va avea functii aGPS si conectivitate Wi-Fi. Detaliile despre lansarea lui oficiala sau pretul de achizitionare vor fi probabil dezvaluite la prezentarea de la Mobile World Congress 2009 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea