Stiinta & Tehnologie

#android #google #rachel #xperia x3 #sony ericsson

Imagini "live" cu Sony Ericsson XPERIA X3

sony ericsson xperia x3 este cel de-al treilea terminal din familia XPERIA, iar recent au fost publicate pe Internet primele imagini "live" ale modelului.

Sony Ericsson XPERIA X3 este cunoscut sub numele de cod Rachael si este primul telefon al companiei care ruleaza sistemul de operare Android.

Imagini "pe viu"

Pana in prezent fotografiile cu Sony Ericsson X3 erau cele de prezentare ale prototipului, dar recent site-ul oficial rusesc 4pda.info a postat pe site prima imagine "live" a modelului cu Android. presa de specialitate speculeaza ca lansarea oficiala a lui XPERIA X3 se va intampla in luna ianuarie din 2010.

Spre deosebire de alte telefoane XPERIA, Rachael ruleza sistemul de operare Google Android. Se mai zvoneste ca acest model ar dispune si de un procesor Qualcomm QSD8250 Snapdragon de 1 Ghz. Cel de-al treilea terminal XPERIA a aparut pentru prima data pe site-ul Expansys cand a fost prezentata si o lista destul de detaliata a specificatiilor tehnice. Informatiile de pe Expansys indicau ca Sony Ericsson Rachael are ecran de 4 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 852 x 480 px.

Alte detalii despre X3

Terminalul suporta functii ca decodare video in format HD, camera foto de 8 MP cu autofocus si flash LED si capabilitatea de a face capturi video in format VGA la 30 fps, o premiera pentru orice telefon care ruleaza Android.

Sony Ericsson X3 mai vine cu receptor GPS, broadcast TV, conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm si port miniUSB. Interfata X-Panel introdusa cu XPERIA X1 va fi incorporata chiar daca modelul ruleaza alt sistem de operare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea