ong>Cel mai recent sistem de operare Microsoft pentru mobile abia ce a fost anuntat oficial, dar imaginile cu un nou posibil model au aparut deja pe internet.

Noile fotografii au fost publicate pe internet de catre un site chinez.

Surse "fost" oficiale

Se pare ca sursa principala ale fotografiilor este de fapt Robin Zu , fost angajat pentru Microsoft in divizia Visual UX intre anii 2004 si 2008. Recent, Zu a devenit fondatorul si directorul de creatie al propriei companii pe nume RIGO Design.

In prezent Robin Zu planifica sa isi deschida si un site unde va putea sa isi expuna portofoliul. Cu aceasta ocazia, site-ul chinez hxxland.com a reusit sa puna mana pe imaginile concept ale noului sistem de operare Windows Mobile 7 . Presa de specialitate speculeaza ca fotografiile-spion ar reflecta o buna parte din realitate, pentru atunci cand pe internet circulau imagini cu interfata sistemului Windows Mobile 6.5, rezultatul final a fost foarte similar cu tot ce fusese initial vazut.

windows mobile 6.5

Windows Mobile 6.5 a fost anuntat oficial la show-ul de electronice Mobile World Congress 2009 care s-a desfasurat la Barcelona in luna februarie. Terminalele care vor rula sistemul de operare Windows Mobile 6.5 se vor lansa dupa jumatatea anului 2009.

Windows Mobile versiunea 6.5 vine cu imbunatatiri ale interfetei de utilizator, noi caracteristici si un sistem de navigare pe internet mai usor. Aceste modificari pentru internet au fost aplicate browser-ului proprietar Microsoft, Internet Explorer.

Totodata, telefoanele mobile care vor rula in viitor aceasta noua versiune a sistemului de operare Microsoft vor beneficia si de cele doua servicii noi dezvoltate de compania americana, adica MyPhone si windows marketplace pentru mobile.
  •   2009-07-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Aplicatii pentru prelucrarea de fotografii pe smartphone

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii