Stiinta & Tehnologie

Imagini cu Loganul restilizat

Asistenta la franarea de urgenta este principala imbunatatire in domeniul sigurantei

Logan facelift se va vinde la acelasi pret ca si versiunea anterioara, au anuntat, ieri, oficialii Dacia, la lansarea variantei imbunatatite a Sedanului. Productia variantei anterioare s-a incheiat, iar Loganul restilizat poate fi comandat chiar de astazi. Principala imbunatatire este in domeniul sigurantei, masina avand sistem de asistenta la franarea de urgenta. Celelalte noutati sunt coloana de directie ajustabila pe inaltime si oglinzile retrovizoare laterale mai mari, preluate de la modelul MCV .

decorative la panourile de usi. Plansa de bord a fost usor modificata, dorindu-se crearea accesului mai usor la comenzi. In plus, din punct de vedere al sigurantei, designul plansei de bord diminueaza consecintele unui impact asupra genunchilor, avand o structura tip fagure. De asemenea, scaunul soferului beneficiaza de un nou dispozitiv de reglare si, optional, volanul poate avea pe inaltime.

Loganul restilizat va fi produs la uzina de la Mioveni, iar preturile de intrare in gama ale versiunii vechi vor fi mentinute si in celelalte tari in care va fi comercializat. In 2007, Dacia a vandut in Romania peste 100.000 de Loganuri, piata autohtona fiind cea mai mare din acest punct de vedere.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea