Cei din spatele site-ului iphonekungfu.com < online iTunes a celor de la Apple.

Ce este iKungFu

iKungFu este o aplicatie foarte simpla, dar foarte distractiva. Cu ea, utilizatorii au sansa de a sparge pereti, lemn sau gheata virtuala prin simpla manuire a iPhone-ului intr-o miscare de karate.

Jocul dispune si de sunetele eferente loviturilor si bucatior de materiale pe care utilizatorul le sparge, iar grafica este indentica cu cea a jocului care se afla pe site-ul iPhone Kung Fu . Titlul este disponibil atat pentru terminalele iPhone, cat si pentru dispozitivele iPod Touch.
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Cel mai recent joc

iPhoneKungFu este cea mai recenta lucrare din portofoliul echipei iPhoneKungFu.com. Tot ei au lansat de curand jocul Pokemon Face-Off si site-ul DPhotografer.cu.uk. Pagina web a producatorilor ofera zilnic diferite update-uri, de la sonerii de telefon la continut video pentru iPhone.

" Ne -am distrat de minute atunci cand am creat iPhoneKungFu. Este uimitor cand te gandesti cat de departe am ajuns din punct de vedere digital, de la un website la un podcast , ca apoi sa ajungem la aplicatii pentru iPhone. Fara echipa din spate nu ar fi fost posibil acest lucru", a declarat Ben Harvell, editor la revista online iCreate.

  •   2009-01-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii