Stiinta & Tehnologie

Idei de la fani: Sony Ericsson Glossy si un model cu USB

Fanii Sony Ericsson si-au aratat inca o data indemanarea creend o noua serie de telefoane concept, Glossy si un model cu USB complet integrat.

Cele doua modele sunt doar idei ale unor designeri independenti si nu ale companiei suedezo-japoneza.

Sony Ericsson Glossy

Numele terminalului este inspirat de suprafata lucioasa si neagra a telefonului. Creatorul acestei idei de telefon este necunoscut, dar dupa imaginile aparute pe internet, Glossy pare sa fie un hibrid intre un model Cybershot (telefon cu capacitati fotografice) si un Walkman (telefon muzical).

Sony Ericsson Glossy este un slider cu tastatura standard alfanumerica sensibila la atingere, camera foto de 3,2 megapixeli cu autofocus si flash si oglinda pentru portrete. Caracteristicile de telefon muzical provin din radio FM-ul de la bord, faptul ca telefonul are o sigla luminoasa W (Walkman) pe D-pad si ca ar avea 2 GB de memorie interna, adica destul spatiu de stocare pentru muzica.

Sony Ericsson cu USB complet

Creatorul acestui model de Sony Ericsson este designer-ul independent Vincent Palicki. In viziunea lui, acest model de telefon ar avea slot USB normal care al inlocui cititoarele de carduri sau cablurile USB. Totodata, acest gen de slot ar inlocui folosirea PC-ului pentru transferul de muzica, videoclipuri si fotografii.

Sony Ericsson cu USB nu are un nume, este un candybar subtire si ecran mare. Terminalul are tastatura standard alfanumerica cu butoane circulare din otel inoxidabil . Telefonul va avea capabilitati de player audio, acest model fiind tot un Walkman, capabilitati video, suport e-mail, conectivitate HSDPA, Wi-Fi si Bluetooth.

Nu exista prea multe sanse ca aceste modele sa devina realitate prea curand, deoarece telefoanele sunt doar in stadiul de idei de la fani.





Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea