Stiinta & Tehnologie

#chevrolet spark #noul matiz

Iata noul Chevrolet Spark

Clasicul Matiz/ Spark va fi inlocuit, in 2010, de un model radical schimbat. Chevrolet a prezentat un prim preview al acestuia la Detroit.

Dupa ce anuntasera ca vor aduce la Detroit versiunea finala, gata de productie, a conceptului Beat, GM a amanat prezentarea inlocuitorului lui Matiz/Spark pentru Salonul de la Geneva.

Normal, constructorul american nu si-a putut dezamagi fanii de la NAIAS 2009 si a venit cu o evolutie a conceptului mai sus mentionat.

Conform oficialilor americani, Spark-ul de la Detroit este foarte aproape de forma sa finala, cele doua luni care ne despart de salonul de la geneva urmand sa fie utilizate pentru retusuri minore.

Cel care a facut oficiile la conferinta de presa de prezentare a lui Spark a fost presedintele GM North America, Troy Clarke. Desi americanii priveau cu ochi buni, pana nu demult, doar modelele ceva mai voluminoase, schimbarile economice recente au determinat o reevaluare a optiunilor si o abordare mai prietenoasa a segmentului mini.

In aceste conditii, anuntul facut luni de oficialii GM, in care Spark a fost numit un model gata de plecare pe piata din SUA in 2011, nu a mai mirat pe nimeni.

Noul Chevrolet Spark reuseste sa se impuna printr-o imagine foarte tanara, care preia elementele-cheie ale conceptului Beat, originea designului care sta la baza noului model. 

Cititi continuarea pe Ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea