Stiinta & Tehnologie

Iata-l pe noul SEAT Ibiza

„ Noul SEAT Ibiza este un automobil adresat tinerilor si celor cu spiritul tanar – oameni care apreciaza designul, sportivitatea si calitatea, si care, in acelasi timp, sunt preocupati de mediul inconjurator”. Astfel descrie Erich Schmitt, presedintele Consiliului Administrativ al SEAT, noul produs al marcii, construit pe o noua platforma tehnica.

Seat IbizaNoul Ibiza a devenit mai confortabil si mai sigur datorita unor elemente introduse in premiera pe acest model: senzori de parcare si proiectoare cu functie cornering, precum si un nou sistem de airbag-uri.

De asemenea, greutatea redusa, motoarele eficiente si raporturile de transmisie reconfigurate contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor. Toate versiunile cu motorizari pe benzina emit sub 160g CO2 / km, in timp ce intreaga gama de motorizari diesel mentine emisiile CO2 sub 120g/km.

Seat IbizaAspectul noului SEAT Ibiza este definit de noul concept „Arrow Design”. Partea frontala nou proiectata si liniile clar conturate pe intreaga lungime reafirma caracteristicile dinamice si moderne ale vehiculului, in timp ce marea atentie acordata detaliilor pregateste si mai mult modelul spaniol pentru sosea.

 

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la  Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea