Stiinta & Tehnologie

#facelift #lansare #bmw seria 3

Iata-l pe noul BMW Seria 3

Noua generatie BMW Seria 3 va fi disponibila la vanzare pe piata romaneasca peste doua saptamani. Pretul noului Seria 3 variaza intre 26.358 euro cu TVA (316i) şi 46.350 euro (335i xDrive).

O noua parte frontala, o imagine laterala cu accentuarea clara a profilului, un spate mai elegan, faruri si stopuri cu noi contururi, tehnologii de lumini inovatoare si efect 3D, dar si o echipare interioara mai rafinata. Sunt doar cateva dintre caracteristicile noului Seria 3.

Mai multe imagini cu noul BMW Seria 3

Seria 3 beneficiaza de cea mai extinsa gama de motorizari din segment: 5 propulsoare pe benzina si 5 diesel, cu puteri cuprinse intre 143 CP (BMW 318i si BMW 318d) si 306 CP (BMW 335i). Toate tipurile de motoare dispun de masurile BMW EfficientDynamics : utilizare regenerarii energiei franelor (Brake Energy Regeneration), functie Auto Start/Stop, afisare a punctului de schimbare a vitezelor, control inteligent al unitatilor auxiliare elctrice pentru reducerea consumului de energie si aerodinamica activa cu flapsuri automate ale prizelor de aer.

Cititi continuare in Gandul


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea