Stiinta & Tehnologie

#dacia #suv #duster

Iata interiorul lui Dacia Duster!

Interiorul noului SUV Dacia nu se indeparteaza de liniile gamei Logan, dar vine cu unele elemente care il individualizeaza in gama. Printre acestea se numara scaunele din piele si comenzile pe volan!

Forumistii daciaclub.ro au publicat ceea ce asteptam din partea Dacia inca din momentul prezentarii primelor imagini ale SUV-ului Duster: fotografii cu interiorul celui mai nou model de la Mioveni.

"Veriga lipsa" din setul de imagini oficiale prezentate de Dacia se dezvaluie astfel intr-o serie de imagini spion care subliniaza ceea ce era normal: interiorul lui Duster este preluat aproape complet din gama Logan, mai exact de la Sandero. Exista insa si cateva tuse caracteristice exclusiv off-roader -ului Dacia. printre acestea, plasticul glossy de pe consola centrala si din jurul gurilor de aerisire, indicatoarele de bord retusate si aparitia selectorului 4x4/Lock de langa bricheta. Un element de confort care nu s-a regasit pana acum pe niciunul dintre modelele Dacia este reprezentat de comenzile audio dispuse sub volan, in partea dreapta, in stilul clasic patentat de Renault. Claxonul lui Duster va fi accesat la fel ca pe intreaga gama Logan, prin maneta din stanga volanului.

Principala diferenta observabila in aceste imagini este insa una legata de confortul celor din habitaclu: aparitia, in premiera pe un model Dacia, a unei tapiterii mixte piele/ material textil . Aceasta va face parte probabil din lista de optionale pe care clientii le vor putea comanda pe noul lor SUV. Exista, de asemenea, posibilitatea ca noul Duster sa dispuna de scaune incalzite in nivelul de echipare de top, care conform forumistilor daciaclub.ro va costa in jur de 17.000 de euro pentru 1.5 dCi 105 CP cu transmisie cu sase trepte.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea